sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vuosi 2014 - en osta mitään turhaa


Vuoden vaihtuessa on hyvä hetki miettiä, mitä voisi tehdä toisin. 
Minä päätin, että vähennän puhelimen käyttöä seurassa (eli en ole epäsosiaalinen idiootti), ja että en osta mitään turhaa. 

Nyt sitten määritellään muutama esimerkki siitä, että mikä on turhaa:
  • Lisää jotain, mitä minulla jo on. Esim. en osta kuohuviinilaseja, vaikka ne olisivat ihan mielettömän ihanat ja hyvässä tarjouksessa. En osta, koska minulla on jo niitä. Sama koskee myös kaikkia muita astioita, en muuten enää mahdu keittiööni!
  • Uusi iltapuku. Ei ole mikään häpeä juhlia samassa ihanassa mekossa monia juhlia, vaikka eri juhlissa olisikin samoja ihmisiä ja he olisivat nähneet minut siinä vihreässä mekossa.
  • Olen ollut jo vuoden ajan lakanoiden ja keittiöpyyhkeiden ostolakossa. Se on pitänyt yllättävän hyvin, vain muutama hairahdus vuoden aikana! Jatkan siis samaan malliin.
Aion myös käyttää jo kaapeissa olevia elintarvikkeita tehokkaammin: suunnittelen ainakin kerran viikossa ruoan pelkästään kaappien kätköistä löytyvillä tarvikkeilla. 

Ensi vuonna voisin jopa harkita, että kokeilisin vähentää tavaroiden määrää. Sen pitäisi olla helpompaa, jos nyt tavaroiden ostelu on minimissä tämän vuoden! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti